Skip to content
Sök

Betalning och autogiro

Använd i första hand bifogat inbetalningskort. Vid annan betalning till kommunen ska du ange OCR-nummer, fakturanummer, person- alternativt kundnummer eller en liten förklarande text.

Kommunen får varje dag många inbetalningar, och det är därför så viktigt att det syns genom  OCR-nummer, fakturanummer, person- alternativt kundnummer eller text att det är just din inbetalning som kommit.

Betala via autogiro

Du har möjlighet att betala dina räkningar via autogiro, då kommer din fakturaspecifikation hem i brevlådan som vanligt och fakturabeloppet dras från ditt konto på förfallodagen.

Att ansluta sig till autogiro medför en rad fördelar.

  • Dina räkningar blir betalda i tid, varken för tidigt eller för sent. Därmed behåller du pengarna på ditt konto längre och kan på så sätt dra ränta ända fram till betaldatum samt att du varken riskerar dröjsmålsränta eller förseningsavgifter. 
  • Det är tidsbesparande, du behöver varken fylla i och posta blanketter eller stå i kö på kassaservice eller bankkontor. 
  • Vid vistelser på annan ort behöver du varken betala räkningar långt i förväg eller bekymra dig om obetalda räkningar. Betalningen utförs var du än befinner dig

Allt du behöver göra är att fylla i blanketten som finns längst ned på sidan. Lägg den sedan i ett kuvert och adressera med: 

Kalix kommun
Socialförvaltningen
952 81 KALIX 

Du kommer att anslutas till autogiro så fort vi fått din anmälan.

Du ser sedan på den utsända fakturaspecifikationen när första dragningen via autogiro kommer att ske, då är även inbetalningskortet makulerat. Det besked som du kommer att få från bankgirocentralen är endast en information om att kontot kommer att användas för autogirodragning.

Autogiro för socialförvaltningen inom Kalix kommun

Bild av Barbro Bergström

Barbro Bergström

Avgiftshandläggare

Telefon: 0923-654 19
Mobil: 076-760 87 62