Sök

Förskolor

Förskolan riktar sig till barn från ett år till de börjar i förskoleklassen eller i grundskolan. På de här sidorna presenterar Kalix kommunala förskolor sin verksamhet, vi har också samlat kontaktuppgifter till fristående förskolor i Kalix.

Under kvällar och helger erbjuder Kalix kommun barnomsorg på Lyrans förskola, avdelningen Solen. Verksamheten kallas för Månen, och du kan läsa mer om den på Lyrans förskolas sidor.

Förskolor i Kalix kommun

Foto: Oliver Åström.

Djuptjärns förskola

Djuptjärns förskola ligger 2,5 kilometer från centrala Kalix mellan bostadsområdena Djuptjärn och Stenbäcken. Den ligger i nära anslutning till Djuptjärnsskolan med naturen bakom knuten.

Foto: Oliver Åström.

Nystads förskola

Nystads förskola ligger cirka två kilometer från centrum. Vi har en fin utomhusmiljö med närhet till ett stort skogsområde, ishall, badhus och fina promenadvägar.

Foto: Oliver Åström.

Prismans förskola

Förskolan Prisman ligger i Innanbäcken, cirka två kilometer utanför Kalix. Förskolan består av fem arenor, arena röd, arena orange, arena gul, arena grön och arena blå

Foto: Oliver Åström.

Sangis förskola

Sangis förskola med de två avdelningarna Solhatten och Vattendroppen ligger i Sangis cirka två mil från Kalix och tre mil från Haparanda i anslutning till E4:an.