Skip to content
Sök

Kalix-TV

En onsdag varje månad sänder vi Kalix-TV, i samarbete med medieelever från Furuhedsskolan. I Kalix-TV tar vi upp ämnen som är aktuella för dig som bor i Kalix kommun, ofta med anknytning till kommunens verksamhet.

Programledare är Reine Sundqvist, och vi har gäster både i studion och via videolänk.
På denna sida hittar du aktuell sändning.

Enligt lagen om tillgänglighet till digital offentlig service som trädde i kraft 1 januari 2019 ska alla videoinspelningar som offentlig sektor sprider digitalt vara textade och syntolkade med start 23 september 2020. Vi använde länge automatisk transkribering för våra längre sändningar, eftersom vi saknar resurser för att texta dessa manuellt. Då vi fått signaler om att undertexterna ofta stämmer dåligt valde vi i oktober 2021 att ta bort dem. Detta innebär i sin tur att vi enligt lag inte heller kan sprida inspelningarna över tid. Nya program kommer att avpubliceras 1–2 veckor efter sändning.

Du kan beställa enstaka avsnitt!

Du kan beställa privata länkar till enstaka avsnitt genom att skicka ett meddelande till information@kalix.se.
Ange vilket eller vilka avsnitt du vill ha tillgång till. Vi rekommenderar att du ser filmen med ljud, då den automatisk transkriberade texten bara stämmer delvis, eller inte alls beroende på ljudkvalitet.

Aktuell sändning