Skip to content
Sök

Invånarportal - dialog och synpunkter

Det finns många sätt att påverka Kalix kommun. Här är det bland annat möjligt att lämna in förslag, klagomål och synpunkter, ta del av beslut och granska statistik. Fråga och diskutera med oss! 

Demokrati

Kommunens anslagstavla

På Kalix kommuns anslagstavla ser du samtliga tillkännagivanden sorterade efter publiceringsdatum. Du kan även filtrera listan med hjälp av flikar.

KF Webb-TV

Kalix kommun sänder kommunfullmäktiges sammanträden direkt här på webben. Det går även bra att se kommunfullmäktiges sammanträden i efterhand.

Protokoll

Kommunens protokoll läggs ut under respektive nämnd på den här sidan så fort de är justerade. Här hittar du även en statisk sammanträdesplan för innestående år.

Förtroendemannaregister

I Kalix kommuns förtroendemannaregister hittar du uppgifter om sammansättningen i kommunens alla nämnder, bolag och stiftelser samt kontaktuppgifter till de förtroendevalda politikerna. 

Inflytande

Synpunkter

Här kan du lämna en synpunkt. En synpunkt kan vara ett förslag, ett klagomål eller kanske till och med beröm.

Felanmälan

Kalix kommuns e-tjänst för felanmälan är det bästa sättet att rapportera in fel och ärenden som inte är av akut art.

Sociala medier

Kommunen är aktiv på sociala medier för att kommunicera med dig och andra medborgare. Här hittar du en lista på var du hittar Kalix kommun i sociala medier.

Information

Nyckeltal - Öppna data

Öppna data visar specifika nyckeltal för Kalix kommun. Nyckeltalen bygger på data från ett stort antal myndigheter, och täcker en mängd olika områden.

Kommunens kvalitet i korthet

Kommunens kvalitet i korthet är ett system utvecklat av SKR, som genom olika frågor ger en samlad bild av vad kommunen åstadkommer.

Nykommun.se

På Nykommun.se kan du som funderar på att flytta till Kalix enkelt jämföra kommuner med varandra. Jämför de kriterier som är viktiga för dig, så som skola och förskola, skatter och ekonomi.

  • Här hittar du öppettider till olika verksamheter inom Kalix kommun.

  • Via de här sidorna hittar du Kalix kommuns kontaktuppgifter samt telefonnummer och e-postadresser till oss som jobbar vid Kalix ko ...

  • Om du vill klaga på ett beslut som har fattas av kommunen är det viktigt att veta att man skiljer på om kommunen hade rätt att fat ...

  • Kalix kommun arbetar för en nära kontakt med kommunens invånare. Dina synpunkter - positiva som negativa - är viktiga. Gör din rös ...