Sök

Invånarportal - Dialog och synpunkter

Det finns många sätt att påverka Kalix kommun. Här är det bland annat möjligt att lämna in Kalixförslag och synpunkter, ta del av beslut och granska statistik. Fråga och diskutera med oss! 

Demokrati

Kommunens anslagstavla

På Kalix kommuns anslagstavla ser du samtliga tillkännagivanden sorterade efter publiceringsdatum. Du kan även filtrera listan med hjälp av flikar.

KF Webb-TV

Kalix kommun sänder kommunfullmäktiges sammanträden direkt här på webben. Det går även bra att se kommunfullmäktiges sammanträden i efterhand.

Protokoll

Kommunens protokoll läggs ut under respektive nämnd på den här sidan så fort de är justerade. Här hittar du även en statisk sammanträdesplan för innestående år.

Förtroendemannaregister

I Kalix kommuns förtroendemannaregister hittar du uppgifter om sammansättningen i kommunens alla nämnder, bolag och stiftelser samt kontaktuppgifter till de förtroendevalda politikerna. 

Inflytande

Kalixförslag

Kalix kommunfullmäktige har beslutat att avveckla Kalixförslaget. Alla inkomna förslag kommer framöver att hanteras av berörd nämnd. Beslutet gäller från den 1 juli 2017. Du lämnar in ditt förslag via formuläret "Synpunkter" nedan.

Synpunkter

Här kan du lämna en synpunkt. En synpunkt kan vara ett förslag, ett klagomål eller kanske till och med beröm.

Felanmälan

Kalix kommuns e-tjänst för felanmälan är det bästa sättet att rapportera in fel och ärenden som inte är av akut art.

Sociala medier

Kommunen är aktiv på sociala medier för att kommunicera med dig och andra medborgare. Här hittar du en lista på var du hittar Kalix kommun i sociala medier.

Information

Nyckeltal - Öppna data

Öppna data visar specifika nyckeltal för Kalix kommun. Nyckeltalen bygger på data från ett stort antal myndigheter, och täcker en mängd olika områden.

Kommunens kvalitet i korthet

Kommunens kvalitet i korthet är ett system utvecklat av SKR, som genom olika frågor ger en samlad bild av vad kommunen åstadkommer.

Nykommun.se

På Nykommun.se kan du som går i flyttankar enkelt jämföra kommuner med varandra. Jämför de kriterier som är viktiga för dig, så som skola och förskola, skatter och ekonomi.