Skip to content
Sök

Är du en attraktiv arbetsgivare? Framtidssäkra din kompetensförsörjning!

Den 19 oktober startar programserien Framtidssäkrad Kompetensförsörjning med fyra workshopdagar i Kalix. Maria Söderberg och Keith Sivenbring håller i utbildningen.
Den 19 oktober startar programserien Framtidssäkrad Kompetensförsörjning med fyra workshopdagar i Kalix. Maria Söderberg och Keith Sivenbring håller i utbildningen.

Stärk ditt företag, öka attraktionskraften som arbetsgivare och få en långsiktig framgång. Detta är en utbildning vid fyra tillfällen som riktar sig till dig som är ägare, VD eller HR-Chef. Med en väl beprövad metod kommer du efter utbildningen att ha verktygen för att framtidssäkra din kompetensförsörjning.

Rotationen på arbetsmarknaden i norr är större än någonsin och medarbetare byter jobb i större utsträckning än tidigare. Både lokala företag och företag som etablerar sig på orten kommer att göra anspråk på er arbetskraft. Tar vi inte hand om våra medarbetare riskerar vi att tappa dem till andra företag.

· Är du säker på att ditt företag kan både behålla och attrahera nya medarbetare?

· Hur stor är kostnaden när du tappar medarbetare och behöver rekrytera ny personal?

· De företag som lyckas, arbetar kontinuerligt med sin attraktivitet och sitt arbetsgivarvarumärke. De har en tydlig strategi för hur de attraherar, behåller och utvecklar sin personal.

· Det är tuff konkurrens - Vi ledare behöver tänka nytt och hjälpas åt! Nya utmaningar kräver nya grepp!

Med inspiration från 10-14 deltagare (VD:ar och HR-chefer) från olika branscher, får du diskutera strategiska frågor kring hur du kan lösa era unika utmaningar och hitta en långsiktig lösning för ert företags kompetensförsörjning.

Med en väl beprövad metod får du göra en självskattning över ert företags framgångsfaktorer via en Excel-spindel, som visar hur attraktiva ni är. Därefter identifierar vi tillsammans vilka utvecklingsområden ni har.

Du som deltar får personlig utveckling och insikter om vad som behövs för att skapa eller utveckla er strategi för kompetensförsörjning. Du får en ökad förståelse för kopplingen mellan strategisk kompetensförsörjning och konkurrenskraften i er affär.


Vi ser fram emot ditt deltagande! Välkommen att anmäla ditt intresse här.
OBS! Begränsat antal platser.

Deltagaravgift 4 995kr

 

För mer information kontakta våra processledare:

Keith Sivenbring, New Action Consulting
0730-504300
keith.sivenbring@newaction.se

Maria Söderberg, DARE Consulting
0733-434343
maria.soderberg@dareconsulting.se

Eller arrangör:
Maria Johansson, Näringslivsutvecklare, Kalix kommun
076-1364975
maria.johansson2@kalix.se