Skip to content
Sök

Företagslots - rådgivning

Näringslivsenheten har ett nätverk som är till för dig som företagare. Vi kan förmedla dina kontakter med privata nätverk, Kalix kommun och övriga offentliga aktörer.

Med oss som lots slipper du onödiga omvägar och kan hitta rätt direkt oavsett om du söker hjälp med en etablering, finansiering till investeringar, hjälp med att hitta lokaler eller att hitta rätt kontakt med kommunens olika förvaltningar. 

Du som funderar på att starta eget företag kan med fördel vända dig till Kalix kommun för nyföretagarrådgivning. Läs mer på våra sidor för dig som vill starta och driva företag.

Företagsstöd

Varje år får Region Norrbotten pengar av regeringen som ska användas till olika företagsstöd. Dessa stöd ska hjälpa länets företag att få en långsiktig lönsamhet och tillväxt.

Region Norrbotten publicerar kontinuerligt information om de stöd som är tillgängliga på sin sida Utveckla Norrbotten. Här går det att söka statliga medel, ta del av nyheter, få tips om evenemang och läsa om hur andra har arbetat med hållbara affärsidéer.

Region Norrbotten hanterar

  • Regionala investeringsstöd
  • Regionalt bidrag till företagsutveckling
  • Mikrobidrag
  • Stöd till kommersiell service

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte riktigt vet vart du skall vända dig så kan vi hjälpa till med att komma vidare.