Sök

Händer i fritidsgården

I fritidsgården har vi gott om aktiviteter för alla smaker. Dock så arbetar vi mer begränsat och annorlunda nu under pandemin.

Här kommer våra särskilda hygienrutiner under pågående pandemi.

Rutiner hösten 2021.
Vi torkar alla ytor med ytdesinfektion innan öppettiden efter uppsatt lokalkarta.
Särskild extraresurs jobbar under öppettid enkom med att minska smittspridning.
Dessa rutiner är följande:
-Be besökare tvätta händer och använda hand desinfektion.
-Torka ytor och material som används under öppettiden.
-Påminna besökare om avstånd löpande under öppettid.
-Ordinarie personal jobbar även med hygienrutiner.

Anslag finns i lokal om vart hand desinfektion är placerat, hur handhygien ska skötas samt om avstånd.

Rummen har individuella maxantal beroende på storlek och rumskoncept.
Samt avståndsanpassad möblering.


Utökade rutiner from hösten 2021.
Vi tar emot 50 besökare i lokal samtidigt.

Gården

Inne på gården finns det massor och göra. Här i vårat öppna rum så kan man: spela TV-spel, spela kort eller brädspel, spela pingis eller fußball, läsa böcker, chilla med polare eller bara sitta och ta det lugnt.

REPAN/STUDION

Här finns inspelningmöjlighet för röst och instrument, beatmaking där du får producera musik själv. För dig som gillar att fotografera finns bildbehandlingsprogrammet (Photoshop) och för dig som vill filma finns en systemkamera och en GoPro actionkamera där ni kan använda filmredigeringsprogrammet (final cut).

Är du musikintresserad och gillar att sjunga finns det mikrofoner, gitarr, bas, piano och trumset. Det finns även ett mixerbord som gör att du kan koppla in telefonen om du vill spela till musik.(Du måste vara medlem för att kunna boka detta rum)

Skaparummet

Här finns en TV med möjlighet att se Tutorials direkt online. Här finns allt ifrån akrylfärgen och canvaser till vattenfärgen och målarböcker. Vi har även lera, pärlplattor osv. Det är även här i håller till när vi gör konstprojekt så som Artist tavlor och fotoväggar.

Storbildsrummet

Har soffor för 15 - 20 personer. Här finns en stor filmduk, projektor, blu-ray, surroundsystem och Playstation 4, samt tillgång till internet för till exempel online-streaming av spel eller dylikt. Det är även installerat två stycken AC i rummet ifall att man blir många i rummet.(Du måste vara medlem för att kunna boka detta rum).

Köket och Kiosken

Här kan du baka om du vill, vi har alltid en massa ingredienser. I kiosken kan du köpa smågodis, varma och kalla drycker och även mat. På fredagar har vi även café då säljer vi nybakat fika till bra pris!