Kalix SportCity drivs av Kalix Kommun och är en komplett anläggning med simhall, gym, idrottshallar, konferensrum, café och relaxavdelning. 

I simhallen finns flera olika bassänger och möjlighet till relax och träning. Till de mindre kunderna erbjuder vi både simskola och kalas. Vill du veta mer så finns lite mer ingående information på sidorna till höger. Självklart är du också varmt välkommen att hälsa på oss om du har frågor.

Aktuellt på SportCity: 

Schema för stora bassängen http://forening.kalix.se/bokning/schema.aspx se så att du är på rätt vecka. Eller gå in på kalix.se och sök på lokalbokning.

Aufguss en härlig bastu upplevelse. Mer information under fliken Bad

AquaFun onsdagar 18.45 drop in!

100% Ren Hård Träning: Vi är är ett diplomerat gym. SportCity´s självklara policy är ett direkt avståndstagande från allt bruk av dopingklassade preparat! Samarbetar med polisen. 

Åldersgräns gym: 13års åldersgräns har vi i vårat gym. Första gången bokar man en gymintroduktion med våran styrkeinstruktör.

Duscha innan bad: Här duschar vi hela kroppen och håret INNAN vi går ner i badet! Om du ej vill tvätta håret så måste du ha badmössa på. För allas trevnad! 

Hänglås behöver ni i våra omklädningsrum, ta med ett eget eller köp i receptionen för 30 kronor.

Följ och gilla oss på:  Facebook Kalix SportCity och Instagram sportcitykalix.