Skip to content
Sök

Ung i Kalix

Vi utvecklar fritidsutbudet för unga. Arbetet sker i dialog och samarbete med unga, föreningar och studieförbund.

Om du tycker att det saknas något för dig född år 2010 eller 7:e klass till och med 19 år, skulle vilja göra/testa på fritiden eller har en idé om ett arrangemang, så kan du söka något som heter Fria Pengar. Arrangemanget ska vara för unga i Kalix.

Frizons fritidsgård med ingång på baksidan av Folkets Hus, är en social mötesplats för målgruppen född år 2010 eller 7:e klass till och med 19 år.
Vi erbjuder en trygg verksamhet med tillsyn av engagerad personal. Förutom den sociala mötesplatsen är vi en aktivitetsorienterad verksamhet inom områden som bakning, musik, bild, formgivning, film, spel, dans och massor av annat. Vi har fina lokaler som besökarna själva målar och formar, samt modern och påkostad utrustning. 

Vill du veta mer, tycka till om något eller har idéer, kontakta Margit Pettersson, enhetschef kultur. Du kan också e-posta: ung@kalix.se eller varför inte komma in till oss på fritids- och kulturförvaltningen som ligger i Kalix Folkets Hus. Verksamhetsansvarig på Frizon är Roger Sångberg, han nås på telefon: 072-572 50 67 eller via e-post: roger.sangberg@kalix.se.

Gilla oss på Facebook!

Få koll på vad som händer genom att "Gilla" oss på Facebook.