Skip to content
Sök

Kalix kommuns fritidsgård

Välkommen till Frizons fritidsgård - för dig som är född 2010 eller går i 7:e klass upp till 19 år. Vi finns i Kalix Folkets hus, baksidan, en trappa ner.

Fritidsgården är en aktivitetsorienterad social mötesplats för ungdomar som är född 2010 eller går i 7e klass t.o.m. 19 år. Vi erbjuder en trygg och modern verksamhet under tillsyn av engagerad personal.

Fritidsgården erbjuder bland annat:
Musikstudio, storbildsrum, TV-spel, pingis, fooseball, airhockey, teckning, pyssel, konstrum, kök med bakning och gratis wifi. 

På onsdagar, torsdagar och fredagar har du som ungdom tillgång till alla aktiviteter som fritidsgården har att erbjuda samt att på onsdagar och torsdagar kommer du ha möjlighet att delta på specifika aktivitetsprojekt utöver allt annat aktivitetsutbud.

Aktivitetsprojekt - onsdagar: 3D-printing

Aktivitetsprojekt - torsdagar: Dans och MMA

Varje fredag kommer Frizon köra On Tour där vi åker ut till byar runt om i Kalix tillsammans med aktiviteter för barn och ungdomar. 

Öppettider fritidsgården:

Onsdagar kl 16 - 21 (förberedande städ kl 15)

Torsdagar kl 16 - 21 (förberedande städ kl 15)

Fredagar kl 16 - 22 (förberedande städ kl 15)

Telefon: 0923-65961

Somrarna 2020 - 2023  bedrev Frizon sin verksamhet nere på Kalix lilla trästad med aktiviteter för ungdomar under kvällarna och för barn under dagarna. Kalix lilla trästad har stängt för säsongen, men hoppas att vi ses igen sommaren 2024!

Här hittar du oss!