Sök

Kalix kommuns fritidsgård

Välkommen till Fritidsgården Frizon - för dig som är född 2008 eller går i 7:e klass upp till 19 år. Vi finns i Kalix Folkets hus, baksidan, en trappa ner.

Fritidsgården Frizon är en aktivitetsorienterad social mötesplats för ungdomar som är född 2008 eller går i 7e klass t.o.m. 19 år. Vi erbjuder en trygg och modern verksamhet under tillsyn av engagerad personal.

Fritidsgården Frizon erbjuder vi bland annat:
Musikstudio, film/fotoredigering, TV-spel, pingis, teckning, pyssel, projektorrum, konstrum, kök med bakningsredskap och gratis wifi. 

På onsdagar och torsdagar har du som ungdom tillgång till alla aktiviteter som Fritidsgården Frizon har att erbjuda, fredagar har Fritidsgården Frizon cafékväll, vilket innebär lite lugnare aktivitetsutbud. 

Somrarna 2020 och 2021 bedrev Frizon sin verksamhet nere vid Kalix lilla trästad. Med aktiviteter för ungdomar under kvällarna och för barn under dagarna. Kalix lilla trästad har stängt för säsongen, men vi hoppas att vi ses igen sommaren 2022!

Fritidsgården Frizons öppettider

Onsdag, klockan 17.00–21.00
Torsdag klockan 17.00–21.00
Fredag klockan 17.00–22.00 (cafékväll)

Vi kommer även ha förberedande städ varje öppettid från klockan 16.00 för dem som vill hjälpa till att iordningställa Fritidsgården inför öppning klockan 17.00.

Följ oss på Instagram!

Gilla oss på Facebook!

Få koll på vad som händer genom att trycka "Gilla" på vår Facebooksida.

Här hittar du oss!