Sök

Låna utrustning för sport- och friluftsliv

Frizon Sport- och friluftsliv har drop in öppet onsdagar och torsdagar kl: 10:00 - 18:00.

Frizon Sport- och friluftsliv är en del av Frizons verksamhet. Syftet är att kostnader kopplade till sport- och friluftsliv ska minska genom utlåning av utrustning. Det kan vara allt från skridskor, klubbor, skidor, snowboards till fotbollsskor etc. Utrustningen återanvänds tills hela livslängden är utnyttjad, vilket är bra för både människa och miljö. Vi sorterar och gör ett urval, utrustning som inte är aktuell lämnas vidare till Återvinningen.

Frizon Sport- och friluftsliv hittar du på Furuhedsvägen 21B 95231 Kalix.   

 

Om du har saker liggande som skulle kunna komma fler till glädje så är du välkommen att lämna dessa till oss. Du når oss på: 073 050 80 25 onsdag och torsdag 10:00 - 18:00.

Stanna hemma vid förkylningssymptom!

Säkerheten för våra låntagare, personal och medborgare i allmänhet går alltid i första hand. Du ska kunna känna dig säker när du lånar eller lämnar saker till oss och vi vidtar de åtgärder som rekommenderas för att minska smittspridning. Vår personal stannar hemma vid minsta förkylningssymptom och återgår i tjänst tidigast 48 timmar efter symptomen helt är borta. Vi tvättar händerna ofta och noga och använder handsprit i mån av tillgång.

Vi förväntar oss att våra besökare gör detsamma. Har du feber, hosta, andningspåverkan, snuva, halsont, huvudvärk, illamående eller muskel- och ledvärk ber vi dig stanna hemma.

Kontaktuppgifter

Telefon: 073 050 80 25