Sök

Drama

Kulturskolan erbjuder dig drama efter ditt behov. Vi står till förfogande för såväl företag, föreningar och privatpersoner.

Är ni kanske ett arbetslag eller privatpersoner som behöver sammansvetsas eller bara få lära känna varandra på ett annorlunda sätt och/eller ha roligt på er fest?

Vi kommer gärna och håller i er kick off, konferens, fest eller liknande. Där jobbar vi med samarbets- improvisationsövningar, gruppdynamik och förmågan att slappna av inför varandra på ett mycket roligt sätt.

Vi tror på att drama/improvisation hjälper er att bli tryggare och ärligare med varandra. Att ett gott skratt tillsammans faktiskt inte bara förlänger livet utan även gör oss till bättre människor, medarbetare och chefer. 

Här följer några exempel på våra tjänster

Workshop

Vi ställer upp med exempelvis 45 minuter drama-aktivitet på din fest, konferens eller kickoff.

Heldag

Vi ställer upp på er friskvårdsdag, helgläger eller temadag.

Veckovis

Vi ställer upp med drama exempelvis 45 minuter varje vecka både för en grupp privatpersoner likväl som en förmån för anställda. 

Kostnad för veckovis drama en längre period är 670 kronor per timme,  workshop cirka 700-2 000 kronor, och för heldag cirka 3 000-6 000 kronor. Det bör vara minst sex personer i en dramagrupp.

Ovanstående förslag inklusive kostnad är bara några exempel. Kontakta oss, så hittar vi en lösning som passar för Er!