Skip to content
Sök

Evenemang i Kalix

Målet med Evenemang i Kalix är att här presentera alla evenemang som äger rum i Kalix kommun. Även sådana som arrangeras av privata aktörer.

Alla arrangemang som syns i evenemangskalendern kopieras automatiskt över från Facebooksidan "Evenemang i Kalix", där vi försöker få med alla Kalixevenemang som vi hittar. 

Ingen fara, tipsa oss bara via vårt formulär för evenemangstips så lägger vi till evenemanget på vår Facebooksida.

Om du redan har skapat ett evenemang på Facebook kan du bara lägga till Facebooksidan "Evenemang i Kalix" som medvärd. Påa oss gärna via evenemang@kalix.se så accepterar vi snarast möjligt.
OBSERVERA att du måste skapa ett offentligt evenemang, vilket du bara kan göra från en Facebooksida. Skapar du evenemang från din egen profil eller grupp kan du bara bjuda in dina Facebookvänner och gruppmedlemmar som medvärdar.

Titta gärna på vår lilla lathund, som förklarar hur du lägger till medvärdar för ditt Facebookevenemang. Lathunden finns också på vår Facebooksida.

Om du hellre läser dig till informationen har Facebook själva tagit fram denna lilla guide.

Alla evenemang är välkomna!

Vår förhoppning är att även du, ditt företag eller din förening vill synas här med era evenemang – små som stora. Kontakta evenemang@kalix.se om du behöver hjälp att komma igång.

Vi ser fram emot alla bidrag till “Evenemang i Kalix”!

Du som inte vet hur man lägger till eller redigerar ett evenemang på Facebook kan med fördel följa vår filmade lathund. Här informerar vi också om hur du lägger till medvärdar. Lathunden finns också på vår Facebooksida.

Om du hellre läser dig till informationen finns denna guide som Facebook själva har tagit fram.