Sök

Kalix-TV sänder valdebatt och valvaka

Söndagen den 11 september 2022 är det val till riksdag, region- och kommunfullmäktige. I samband med valet gör Kalix kommun tvåextrasändningar av Kalix-TV – en valdebatt den 1 september samt valvaka på kvällen/natten den 11 september.

Den 1 september kan du se en direktsänd valdebatt med lokala politiker som debatterar lokala ämnen, i Kalix-TV. På valkvällen, den 11 september, sänder Kalix kommun en valvaka från Kalix med gäster i studion och liverapporter från rösträkningen.
Kalix-TV ser du via www.kalix.se/tv.

På valdagen den 11 september kan du rösta i din vallokal. Information om vilken som är din vallokal framgår på ditt röstkort, som kommer att skickas ut till din folkbokföringsadress i mitten av augusti.

Den 24 augusti startar förtidsröstningen som pågår till och med valdagen den 11 september. Du kan förtidsrösta var du vill i landet, bara du har ditt röstkort med dig.

Senast uppdaterad: 2022-08-26 08:19

Relaterade nyheter

Gör en insats för demokratin - jobba som röstmottagare!

2022-03-09 - Kalix kommun söker minst 150 röstmottagare för tjänstgöring valdagen den 11 september 2022. Som röstmottagare behöver du vara hjälpsam och vänlig, serviceinriktad och noggrann. Du ska medverka till att valet genomförs korrekt, tryggt och säkert.

Läs mer