Sök

Pilotprojekt: Jämställdhetsarbetet grundskolan Innanbäcken/Ytterbyn (video)

Projektsamordnare Eva Krispinsson och rektor Susanne Palmqvist berättar om ett pilotprojekt kring jämställdhet som har genomförts på Innanbäcken och Ytterbyn förskoleklass–årskurs 6.

Pilotprojektet är en del av utvecklingsarbetet "På väg mot jämställda och attraktiva kommuner", där Kalix ingår tillsammans med Övertorneå, Haparanda, Jokkmokk och Gällivare.
Projektrapporten presenterades den 22 oktober, och här Projektsamordnare Eva Krispinsson och rektor Susanne Palmqvist om arbetet.

Senast uppdaterad: 2022-03-18 13:58

Relaterade nyheter

Digitalt öppet hus – förskoleklasser

2022-01-27 - Snart erbjuds en helt ny årskull barn att börja i förskoleklass. I denna serie videoinslag får du som förälder chansen att titta närmare på de olika förskoleklasser som finns i Kalix kommun.

Läs mer

Hög smittspridning på Ytterbyns skola – all undervisning läggs om resten av terminen

2021-06-01 - Det råder hög smittspridning bland elever på Ytterbyns skola och på inrådan av smittskyddsläkaren i Norrbotten, Anders Nystedt, kommer undervisningen därför att läggas om resten av terminen.

Läs mer

Kalix länsbäst i skolranking

2019-10-16 - Kalix kommun rankas högst i länet och trea i hela landet på Lärarförbundets ranking ”Bästa skolkommun 2019”.

Läs mer

Niondeklassare skapade en fantastisk reklamfilm för Kalix (video)

2018-12-21 - På Manhemsskolan har alla elever i årskurs 9 arbetat med att skriva låttexter som ska marknadsföra Kalix. Sen har de spelat in dessa som en musikvideo som också blir en form av reklamfilm för Kalix. Här är årets vinnare!

Läs mer