Skip to content
Sök

Socialtjänstens fantastiska medarbetare hyllas

Anna-Lena Andersson, socialchef i Kalix kommun, vill uppmärksamma det fantastiska arbete medarbetarna inom socialtjänsten gör. – Vi fortsätter prövas, denna vinter med kyla, bränder och drivmedelsbrist. Jag känner stor tacksamhet över att ni alla löst allt så bra, jobbat på och klarat vårt uppdrag!

Att det varit 35–40 minusgrader under flera dygn i sträck har förstås påverkat alla, inte minst medarbetarna inom hemtjänsten och hemsjukvården, som dessutom fått handskas med drivmedelsbrist men löst allt på ett imponerade sätt. Dessutom brann det i en trappuppgång på Näsbyvägen där socialförvaltningen har verksamhet.
– Jag är så tacksam över att branden på Näsbyvägen inte medförde några personskador. Även här vill jag tacka och lyfta alla medarbetare som så professionellt och smidigt löst det för de som berördes då deras bostad inte gick att bo i längre, hälsar Anna-Lena Andersson, socialchef.

Anna-Lena berättar också att hon är stolt över alla medarbetare som, trots kyla och problem med drivmedel, kört till brukare så de fått den hjälp de behöver, över alla som tagit sig till jobbet även under den senaste tidens ovanligt besvärliga förhållanden och över enhetschefer med flera som banat väg för att lösa allt möjligt.
– Tillsammans löser vi så att våra medborgare får den hjälp de behöver – det är Kalix kommuns socialtjänst! Tack alla för er insats!