Skip to content
Sök

Kalix-TV: Om turismnäring och coronaläget just nu! (11/11)

Onsdag den 11 november sände vi på denna sida ett Extra Kalix-TV där Moa Bjerner från Kalix Sjukhus bjudits in för att berätta om det aktuella coronaläget.

Via länk har vi dessutom med oss smittskyddsläkare Anders Nystedt som talar om hur man ska tänka inom skolan, Kalix kommuns skolchef Charlotte Sundqvist som uppdaterar oss om coronaläget på kommunens skolor samt fritids- och kulturchef Karl-Göran Lindbäck som berättar om vad gårdagens skärpta krav innebär för förvaltningens verksamheter.

Vad kan Robinson betyda för Kalix?

Vi pratar även om den stora tv-produktionen Robinson, som delvis spelats i Kalix skärgård. Vad kommer Sveriges långvarigaste dokusåpa att innebära för besöksnäringen i Kalix, kommer vi att få uppleva en Robinsoneffekt?

Gäster: Studion gästas av Moa Bjerner, verksamhetschef IVAK och medicinkliniken vid Kalix sjukhus samt entreprenören Marit Lindvall. Via länk talar vi med smittskyddsläkare Anders Nyström, utbildningschef Charlotte Sundqvist, fritids- och kulturchef Karl-Göran Lindbäck, entreprenören Mattias Johansson samt Joa Larback från Robinsons produktionsbolag Mastiff. Husbandet underhåller med musik.
Programledare: Reine Sundqvist. Ställ dina frågor i chatten!

För dig som vill se programmet!

Du kan beställa en privat länk till filmen genom att skicka ett meddelande till information@kalix.se.
Vi rekommenderar att du ser filmen med ljud, då den automatisk transkriberade texten bara stämmer delvis, eller inte alls beroende på ljudkvalitet.