Skip to content
Sök

Kalix-TV den 3 februari: Om coronaläget just nu

Onsdag den 3 februari klockan 19.00 sände vi ännu ett avsnitt av Extra Kalix-tv, och det handlade även denna gång om coronaläget i Kalix och Norrbotten just nu!

Programledare var Reine Sundqvist och vi hade gäster i studion och via videolänk.

Gäster och ämnen

Kjell Melander, överläkare inom invärtesmedicin och kardiolog berättar om hur covid-19 påverkar kroppen även efter tillfrisknande. Ställ frågor till Kjell i chatten!

Anders Nystedt, smittskyddsläkare för Region Norrbotten berättar om coronaläget i Norrbotten

Mats Eliasson, professor i medicin och överläkare på Sunderby sjukhus berättar om varför det är viktigt att ta vaccin även för dig som har haft covid-19.

Barbro Vaara, medicinskt ansvarig sjuksköterska vid Kalix kommun berättar om coronaläget i Kalix kommuns verksamheter.

Charlotte Sundqvist, skolchef i Kalix kommun berättar om läget i Kalix kommuns skolor, och om nya beslut som är på gång.

Pia Näsvall, chefsläkare och medicinsk rådgivare på Region Norrbotten berättar om vaccinationerna.

Bakgrund

På onsdagar sänder Kalix kommun för närvarande Kalix-TV, i samarbete med mediaelever från Furuhedsskolan. I Kalix-TV tar vi upp ämnen som är aktuella för dig som bor i Kalix, ofta med anknytning till kommunens verksamhet. Du ser Kalix-TV via Kalix kommuns hemsida och under livesändningarna kan du också ställa frågor i chatten!

För att vi ska kunna ge dig de allra senaste nyheterna kan både tema och gäster att förändras ända fram till sändningsstart, för uppdaterad information om nästkommande sändning besöker du www.kalix.se eller Kalix kommun på Facebook. 

För dig som vill se programmet!

Du kan beställa en privat länk till filmen genom att skicka ett meddelande till information@kalix.se.
Vi rekommenderar att du ser filmen med ljud, då den automatisk transkriberade texten bara stämmer delvis, eller inte alls beroende på ljudkvalitet.