Onsdag den 27 januari klockan 19.00 sänd vi ännu ett avsnitt av Extra Kalix-tv, och det handlade även denna gång om coronaläget i Kalix och Norrbotten just nu! Nu kan du se sändningen i efterhand här.

Programledare var Reine Sundqvist och vi hade gäster i studion och via videolänk.
Bland gästerna fanns som vanligt Moa Bjerner, verksamhetschef IVAK och medicinkliniken vid Kalix sjukhus.

Ämnen som togs upp i programmet

  • Coronaläget i Kalix kommun, ställ dina frågor direkt till Moa Bjerner.
  • Barbro Vaara som är MAS (Medicinska Ansvarig Sjuksköterska) vid Kalix kommun redogör för coronaläget i Kalix kommuns verksamheter.
  • Kalix kommun satsar på isbanor och grillplatser
  • Lotta Lampa som har premiär i veckan för sin största utställning någonsin.
  • Kalix kommuns tekniske chef Per Nilsson berättar om nya satsningar och pågående projekt inom samhällsbyggnadsförvaltningen.

Bakgrund

På onsdagar sänder Kalix kommun för närvarande Kalix-TV, i samarbete med mediaelever från Furuhedsskolan. I Kalix-TV tar vi upp ämnen som är aktuella för dig som bor i Kalix, ofta med anknytning till kommunens verksamhet. Du ser Kalix-TV via Kalix kommuns hemsida och under livesändningarna kan du också ställa frågor i chatten!

För att vi ska kunna ge dig de allra senaste nyheterna kan både tema och gäster att förändras ända fram till sändningsstart, för uppdaterad information om nästkommande sändning besöker du www.kalix.se eller Kalix kommun på Facebook. 

Tidigare sändningar

Här på kalix.se ser du alla tidigare sändningar, där vi behandlar allt från motion och kultur till handel, Kalix Resecentrum, turismnäring och naturligtvis coronaläget just nu.