Onsdagskvällens Extra Kalix-TV handlade naturligtvis om coronaläget i Kalix och Norrbotten. Denna gång sände vi på Youtube utan chatt.

Programledare var som vanligt Reine Sundqvist. Du kan se sändningen i repris på denna sida samt på Kalix kommuns Youtubekanal.

Ämnen och gäster

Senaste nytt om coronaläget

Gäst: Moa Bjerner, verksamhetschef IVAK och medicinkliniken vid Kalix sjukhus.

Vaccinationsläget

Vi besökte Kalix Sportcity dör att ser hur de går med vaccinationerna.

Undervisning flyttas från Djuptjärnsskolan

Med anledning av nödvändig renovering kommer den undervisning som ägt rum på Djuptjärnsskolan att hållas i andra lokaler. Vi presenterade den senaste informationen kring flytten!

Bakgrund

På onsdagar sänder Kalix kommun för närvarande Kalix-TV, i samarbete med mediaelever från Furuhedsskolan. I Kalix-TV tar vi upp ämnen som är aktuella för dig som bor i Kalix, ofta med anknytning till kommunens verksamhet. Du ser Kalix-TV via Kalix kommuns hemsida och under livesändningarna kan du också ställa frågor i chatten!

För att vi ska kunna ge dig de allra senaste nyheterna kan både tema och gäster att förändras ända fram till sändningsstart, för uppdaterad information om nästkommande sändning besöker du www.kalix.se eller Kalix kommun på Facebook. 

Tidigare sändningar

Här på kalix.se ser du alla tidigare sändningar, där vi behandlar allt från motion och kultur till handel, Kalix Resecentrum, turismnäring och naturligtvis coronaläget just nu.