Skip to content
Sök

Kalix-TV den 21 april: Om coronaläget just nu

Onsdagskvällens sändning av Extra Kalix-TV handlade naturligtvis om coronaläget i Kalix och Norrbotten just nu men också om ett speciellt samtal med kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel och planerna för Kalix-TV sommaren 2021.

Programledare är som vanligt Reine Sundqvist och vi har gäster både i studion och via videolänk.

Ämnen och gäster

  • Corona och vaccinationsläget i Kalix och Norrbotten, med vår återkommande gäst Moa Bjerner, verksamhetschef IVAK och medicinkliniken vid Kalix sjukhus.
  • Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel samtalade i måndags med Kalix Kommun.
  • Kalix Tv fortsätter att satsa under sommaren.

Bakgrund

På onsdagar sänder Kalix kommun för närvarande Kalix-TV, i samarbete med mediaelever från Furuhedsskolan. I Kalix-TV tar vi upp ämnen som är aktuella för dig som bor i Kalix, ofta med anknytning till kommunens verksamhet. Extra Kalix-TV sänds live på Kalix kommuns Youtube-kanal, men du ser också sändningen via den här sidan.

För att vi ska kunna ge dig de allra senaste nyheterna kan både tema och gäster att förändras ända fram till sändningsstart, för uppdaterad information om nästkommande sändning besöker du den här sidan eller Kalix kommun på Facebook

För dig som vill se programmet!

Du kan beställa en privat länk till filmen genom att skicka ett meddelande till information@kalix.se.
Vi rekommenderar att du ser filmen med ljud, då den automatisk transkriberade texten bara stämmer delvis, eller inte alls beroende på ljudkvalitet.