Onsdagskvällens sändning av Extra Kalix-TV handlar naturligtvis om coronaläget i Kalix och Norrbotten just nu men också om ett speciellt samtal med kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel och planerna för Kalix-TV sommaren 2021.

Programledare är som vanligt Reine Sundqvist och vi har gäster både i studion och via videolänk.

Ämnen och gäster

  • Corona och vaccinationsläget i Kalix och Norrbotten, med vår återkommande gäst Moa Bjerner, verksamhetschef IVAK och medicinkliniken vid Kalix sjukhus.
  • Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel samtalade i måndags med Kalix Kommun.
  • Kalix Tv fortsätter att satsa under sommaren.

Bakgrund

På onsdagar sänder Kalix kommun för närvarande Kalix-TV, i samarbete med mediaelever från Furuhedsskolan. I Kalix-TV tar vi upp ämnen som är aktuella för dig som bor i Kalix, ofta med anknytning till kommunens verksamhet. Extra Kalix-TV sänds live på Kalix kommuns Youtube-kanal, men du ser också sändningen via den här sidan.

För att vi ska kunna ge dig de allra senaste nyheterna kan både tema och gäster att förändras ända fram till sändningsstart, för uppdaterad information om nästkommande sändning besöker du den här sidan eller Kalix kommun på Facebook

Tidigare sändningar

Här på kalix.se ser du alla tidigare sändningar, där vi behandlar allt från motion och kultur till handel, Kalix Resecentrum, turismnäring och naturligtvis coronaläget just nu.