Kvällens Extra Kalix-TV handlar naturligtvis om coronaläget i Kalix och Norrbotten just nu men också om sportlovsaktiviteter och detaljer kring sändningen av skid-sm i Kalix. Klockan 19.00 den 10 mars är det premiär för vårt första förinspelade program.

Programledare är som vanligt Reine Sundqvist. Notera att kvällens sändning är förinspelad och därför saknar chattfunktion. Du ser programmet i spelaren längs ned på sidan.

Ämnen och gäster

Senaste nytt om Coronaläget

Hur ser smittspridningen ut i Kalix, och hur går det med vaccineringen?

Gäster

  • Smittskyddsläkare Anders Nystedt gästar och berättar mer om hur och på vilka platser smittan sprids i Kalix kommun.
  • Chefläkare Pia Näsvall berättar det senaste nytt om vaccineringen i Norrbotten och Kalix.

Information om sportlovet

Vi pratar om coronasäkra aktiviteter som går att ta del av under sportlovet.

SM-Sändningarna

Vi avslöjar bland annat vem som blir programledare i Kalix-TV under Skid-SM.

Bakgrund

På onsdagar sänder Kalix kommun för närvarande Kalix-TV, i samarbete med mediaelever från Furuhedsskolan. I Kalix-TV tar vi upp ämnen som är aktuella för dig som bor i Kalix, ofta med anknytning till kommunens verksamhet. Du ser Kalix-TV via Kalix kommuns hemsida och under livesändningarna kan du också ställa frågor i chatten!

För att vi ska kunna ge dig de allra senaste nyheterna kan både tema och gäster att förändras ända fram till sändningsstart, för uppdaterad information om nästkommande sändning besöker du www.kalix.se eller Kalix kommun på Facebook. 

Tidigare sändningar

Här på kalix.se ser du alla tidigare sändningar, där vi behandlar allt från motion och kultur till handel, Kalix Resecentrum, turismnäring och naturligtvis coronaläget just nu.