Sök

Undervisningen flyttas från Djuptjärnsskolan i slutet av april!

Nu är det klart att verksamheten vid Djuptjärnsskolan ska flyttas i slutet av april. Själva renoveringen av skolan beräknas pågå till januari 2022.

Under den tid som skolan renoveras kommer Djuptjärnsskolans att flytta verksamhet till andra lokaler. Alla elever kommer ha möjlighet att åka buss från Djuptjärnsskolan till Gammelgårdens eller Innanbäckens skola.

Så här ser planen ut:

  • Årskurserna F–2 samt fritidsverksamheten kommer att vara på Gammelgårdens skola
  • Årskurs 3 är på Innanbäckens gamla förskola
  • År 4-6 är på Innanbäckens skola.

Nu behöver Djuptjärnsskolan veta om det finns vårdnadshavare som saknar möjlighet att köra och lämna till Fritidsverksamheten under beräknad renoveringsperiod april 2021–januari 2022, då fritids kommer vara på Gammelgårdens skola. Skicka om så är fallet in din anmälan senast den 7 april via formuläret du hittar på www.kalix.se/fritidsplan, sidan finns även länkad via Schoolsoft.

Senast uppdaterad: 2021-07-26 15:44

Relaterade nyheter

Nya fräscha lokaler på Djuptjärnsskolan

2022-09-20 - I samband med höstterminens start nyinvigdes också Djuptjärnsskolans lokaler, vilka under ett helt läsår har varit stängda för renovering på grund av vattenskador.

Läs mer

Djuptjärnsskolan stänger tillfälligt på grund av renovering

2021-03-22 - För ett tag sedan upptäcktes vattenskador i mellanstadiet samt förskoleklassens lokaler på Djuptjärnsskolan. Nu visar provtagningar att förekomsten av mikrobiell påväxt och fuktskador är mer utbredd än så. På grund av detta kommer Djuptjärnsskolan att stängas för renovering.

Läs mer

Djuptjärnsskolan till final i "Vi i femman"

2020-12-08 - Djuptjärnsskolans klass 5A har kvalificerat sig till kvartsfinal i Sveriges Radios långkörare "Vi i femman", där elever i årskurs fem ställer sina kunskaper mot varandra.

Läs mer

Rastaktiviteter för bättre gemenskap

2020-01-01 - Djuptjärnsskolan startade under hösten upp planerade rastaktiviteter. Syftet är att förbättra elevernas fysiska och psykiska hälsa, samt att motverka konflikter och skapa trygghet för alla. "Eleverna ska tycka att det är roligt att komma till skolan", säger Jennie Kerttu som är en av två aktivitetsledare.

Läs mer

PAX i skolan för studiero och trygghet

2019-12-30 - På Djuptjärnsskolan arbetar pedagogerna efter metoden PAX i skolan. Den bidrar till att skapa studiero och trygghet i klassrummet.

Läs mer

Programmering på schemat

2017-06-21 - Under läsåret 2016-17 har årskurs 1 och Fritids, på Djuptjärnsskolan, lärt sig programmering.

Läs mer

Bilder från Fritidsstjärnan

2017-06-21 - Ett axplock från Djuptjärns Fritids "Stjärnans" verksamhet. Leken är grunden i vår verksamhet.

Läs mer