Sök

Vi är naturens hjältar

Vi Pärlor på Nystads förskola hjälper att göra rent i naturen, vi är "Naturens hjältar"! Vi jobbar med "Tema Naturen" och projektet "Håll Sverige rent" kom naturligt in i vårt temaarbete, då vi varit på äventyr och tyvärr gjort upptäckten att det finns mycket skräp i vår natur och närmiljö.

Just detta äventyr gick till ett av våra smultronställen ett stenkast från förskolan som barnen kallar "kratern". Där fanns massor att städa och vi fick ihop en stor skräphög som vi sedan, efter barnens förslag, sorterade i de olika containrarna vid återvinningsstationen alldeles i närheten. NU är "kratern" redo för lek igen!

Hälsningar från Pärlorna Louise, Malin och Camilla

Senast uppdaterad: 2017-05-16 16:00

Relaterade nyheter

Förskolans dag - den 18 maj

2016-04-18 - Förskolans dag genomsyras av årets tema "Naturen". Olika stationer kommer att finnas runt om på gården där barnen tillsammans med föräldrar kan gå runt, pröva på och undersöka.

Läs mer

Vi besökte kommunens politiker

2017-04-10 - Barn och förskollärare från Nystads förskola besökte måndag den 10 april Kalix politikerna som sitter i kommunfullmäktige. Innan politikernas möte drog igång fick barn och förskollärare informera om sitt arbete.

Läs mer