Sök

Förskolans dag firades på Vattentornets förskola

Som traditionen bjuder firade Vattentornets förskola den 14 maj förskolans dag. Dagen till ära sprang barnen ett hinderlopp där det gällde att både kunna krypa, balansera, hoppa och göra kullerbyttor.

Banan var markerad med pilar, lite som på en skattkarta, och vid varje station fanns bild på hur de skulle ta sig förbi hindret. Humöret var på topp och uthålligheten fantastiskt. Alla, även de allra minsta, sprang minst ett varv. Men många orkade varv, på varv, på varv...

När orken tog slut bjöds det på varmkorv och saft, ute i solen. 

Och innan firandet avslutades blev det lek med den stora härliga fallskärmen.

Relaterade nyheter

God Jul önskar Vattentornets förskola

2020-12-24 - Barnen på Vattentornets förskola önskar alla Kalixbor en riktigt god jul (med egendesignat julpyssel där fantasin fått flöda fritt: julgran, julblomma, tomtemor, Nisse, tomten med paket, en snögubbe, och glittrigt till i fönstret av återbruk!)

Läs mer

Höstfest i sagoskogen med Vattentornets förskola

2020-10-21 - Den 20 oktober var det höstfest på Vattentornets förskola. Fast det blev som en vinterfest, när snön kommit, skriver förskollärare Linda Häggström.

Läs mer

Bamselopp på Vattentornets förskola

2020-09-15 - Den 15 september 2020 sprang barnen på Vattentornets förskola Bamseloppet, helt enligt förskolans tradition. I år dock utan påhejande föräldrar och andra släktingar, beroende på Covid-19.

Läs mer