Sök

Avfallsanläggningen stängd fredag 1 April

Nu på fredag den 1 April är avfallsanläggningen stängd.

I övrigt gäller ordinarie öppettider denna vecka.

På vår hemsida www.kalix.se/avfall finns en karta över området och även en sorteringsguide för att hjälpa våra besökare att förbereda sitt besök. Visst vet du om att det sedan ett tag även finns en insamling för kläder och textilier? Denna hittar du på sidan om kärlen för metallförpackningar, glas och tidningar.

Senast uppdaterad: 2022-03-28 09:57

Relaterade nyheter

På torsdag återupptas arbetet med tillgänglighetsbanan

2022-05-17 - Torsdag den 19 maj återupptar NYAB arbetet med tillgänglighetsbanan vid skidstadion i Djuptjärn. arbetena kommer att pågå under hela sommaren. Vi ber alla som vistas i området att hålla avstånd och respektera uppsatta avspärrningar!

Läs mer

Information till Kalix kommuns anställda

2021-12-17 - Med anledning av det allvarliga driftfel som drabbat kommunen informerar vi här om hur du som anställd på Kalix kommun kan arbeta.

Läs mer

Vi sänder live klockan 12.30: Allvarligt driftfel påverkar kommunens verksamheter

2021-12-16 - Kalix kommun har under natten mot den 16 december drabbats av ett allvarligt driftfel som fortfarande påverkar de flesta av kommunens verksamheter.

Läs mer

Lokaltrafik på helger och ny tidtabell för persontåg

2021-12-09 - 1 April 2021 invigdes Kalix nya resecentrum och många har redan provat på att resa med persontåg. Med start den 12 December börjar en ny tidtabell att gälla för persontrafiken med tåg på Haparandabanan.

Läs mer