Höstlig aktivitetsdag

Torsdag den 7 september hade hela skolan en aktivitetsdag. På förmiddagen hade årskurs 6 ordnat flera stationer där eleverna gick runt i blandade grupper.

Bland annat fick eleverna leta kulor i en blandning av mjöl och vatten, kasta boll, gå treben samtidigt som de hämtade vatten och balansera en potatis på sked efter en bana. Efter lunch hade barnen skoljoggen, där de som ville fick springa på tid och resten lunkade på i sin egen takt.

  • Skapad: 2017-10-06
  • Senast ändrad: 2017-10-18
  • Sidansvarig: Webmaster

Hälsofrämjande skolutveckling (video)

2018-02-21 - Töre skola har fått bidrag från skolverket till att driva projektet Hälsofrämjande skolutveckling. Grundtanken är att elever har lättare att ta till sig av undervisning om den varvas med fysisk aktivitet under skoldagen.

Läs mer

Läsprojekt för integration (video)

2016-12-08 - I Töre skola har eleverna i årskurs 3 haft ett läsprojekt som syftar till att öka förståelsen för nyanlända elever. Skolbarnen har dels jobbat med en bok, men också tagit del av nyanlända klasskompisars självupplevda berättelser.

Läs mer

Elevernas vernissage

2016-06-14 - Andra veckan i juni hade Töreskolan vernissage, med alster som eleverna gjort under läsåret. Här kan du du se några av konstverken.

Läs mer

Nallen Bamse på äventyr

2016-04-29 - I augusti skickade Töreskolans årskurs 2 - på läraren Ann Katrin Sohlman-Anderssons initiativ - ut nallen Bamse på äventyr. En elev tog med honom till Luleå och placerade honom där väl synlig, med följebrev kring halsen.

Läs mer

Barnens Vasalopp

2014-03-25 - Under barnens Vasalopp i Töre åkte massor av skolelever skidor i strålande vårvinterväder. Den längsta sträckan var fyra kilometer, vid målgång bjöds de tävlande på hamburgare, bullar samt frukt- och bärdryck.

Läs mer