Röstsökning via Cloudo

Låna utrustning för sport

Frizon Sport- och friluftsliv kommer ha telefonbokning mån - tis kl 09:00 - 16:00 under vinterhalvåret 2021 - 2022. Du bokar som vanligt på 073 050 80 25 så får både kund och personal komma överens om en dag och tid som passar. Vi återkommer med mer information när vi öppnar verksamheten.

Frizon Sport- och friluftsliv drivs av fritidsgården Frizon. Syftet är att kostnader kopplade till sport- och friluftsliv ska minska genom utlåning av utrustning. Det kan vara allt från skridskor, klubbor, skidor, snowboards till fotbollsskor etc. Utrustningen återanvänds tills hela livslängden är utnyttjad, vilket är bra för både människa och miljö. Vi sorterar och gör ett urval, utrustning som inte är aktuell lämnas vidare till Återvinningen.

Ingången till Frizon Sport- och friluftsliv är numer på baksidan (garageporten mot vägen, Furuhedsvägen 21B 95231 Kalix).   

 

Om du har saker liggande som skulle kunna komma fler till glädje så är du välkommen att lämna dessa till oss. Du når oss på: 073 050 80 25 måndag - tisdag 9-16 (lunchstängt 13-14). 

Stanna hemma vid förkylningssymptom!

Säkerheten för våra låntagare, personal och medborgare i allmänhet går alltid i första hand. Du ska kunna känna dig säker när du lånar eller lämnar saker till oss och vi vidtar de åtgärder som rekommenderas för att minska smittspridning. Vår personal stannar hemma vid minsta förkylningssymptom och återgår i tjänst tidigast 48 timmar efter symptomen helt är borta. Vi tvättar händerna ofta och noga och använder handsprit i mån av tillgång.

Vi förväntar oss att våra besökare gör detsamma. Har du feber, hosta, andningspåverkan, snuva, halsont, huvudvärk, illamående eller muskel- och ledvärk ber vi dig stanna hemma.

Kontaktuppgifter

Telefon: 073 050 80 25