Lokaltrafiken i Kalix sköts på entreprenad av Enbergs åkeri AB och trafikerar Kalix tätort inklusive täta turer till Nyborg och kompletteringstrafik till Länstrafikens linjer i Karlsborg-Risön-Bredviken.

Ordinarie linje 1-6 går måndag till fredag. Fr.o.m 1 April 2021 införs en ny busstransfer (linje 7) att traffikera alla dagar i veckan i samband med att persontrafik för tåg börjar att stanna i Kalix. 

Linje 1-6 

Kalix lokaltrafik

De ordinarie linjerna 1-6 utgår från Kalix Busstation med undantag för linje 6 Nyborg som startar och slutar vid Kalix Sjukhus. 
Linje 1-6 går måndag till fredag, ej helgdagar.

Bussarna stannar på alla hållplatser längs sin linje om inget annat uppges.

Linje 7 - Tågbussen

Tågbussen

TA BUSSEN TILL TÅGET

Den 1 april invigs Kalix Resecentrum och persontrafiken med tåg på Haparandabanan till och från Kalix. Samtidigt startar en ny linje på lokaltrafiken, anpassad till tåget. Den nya linjen, Linje 7, trafikerar centrala Kalix alla dagar, även på helgen.

Linje 7 - Kalix Folkhögskola - Kalix Resecentrum - Kalix Folkhögskola

  

ÖVRIG INFORMATION

Lokaltrafiken i Kalix sköts på entreprenad av Enbergs åkeri AB. Allmänna frågor kring lokaltrafiken får du enklast besvarade genom att e-posta trafik@kalix.se. För tidtabellsupplysning ring 0771-100 110, 0923-241 03 eller besök www.kalix.se/lokaltrafiken alt ladda hem länstrafikens app.

I menyn till höger/nedanför finns mer information om  biljettpriserlinjekartor, tidtabeller och hållplatser. 

 

 

Öppna webbkarta med linjer och hållplatser i nytt fönster