Sök

Rekrytera på Hemvändarevent den 23 december

Behöver ni anställa? Har ni svårt att hitta en viss kompetens? Har ni ont om tid och vill träffa rätt med minsta möjliga insats? Då ska ni vara med på Hemvändarevent i Galleria Kalix den 23 december klockan 12.00–14.00.

Vi är rätt säkra på att våra mest troliga nya medarbetare/Kalixbor är hemvändare som befinner sig i Kalix vid jul och att de är intresserade av att få konkreta förslag och information om bostäder, skola, fritid och jobb. Därför anordnar vi ett Hemvändarevent den 23 december klockan 12.00–14.00. Det blir en typ av minimässa där Kalix kommun tillsammans med lokala företag berättar om allt fantastiskt Kalix har att erbjuda.

För deltagare

Alla företag som planerar att rekrytera, en eller flera medarbetare, nu eller i framtiden, är välkomna. Vi erbjuder ett ståbord inne i Galleria Kalix eller en plats på torget utanför, kostnadsfritt. Ni får gärna ta med er en rollup eller dylikt men inga större dekorer.

Vill ni vara med? Anmäl er via e-post till mikael@nceab.com senast den 29 november.
Antalet platser är begränsat. Vid för få anmälda ställs evenemanget in.

För mer information kontakta Peder Nilsson, Näringslivsstrateg på Kalix kommun via:
Telefon: 0923-65635
E-post: peder.nilsson@kalix.se

Vi ber om ursäkt för att denna inbjudan kommer så sent och att det därmed blir kort varsel. Detta beror på osäkerhet kring restriktionerna och smittspridningen av covid-19. Vi vill också vara tydliga med att evenemanget kommer att anpassas efter rådande pandemiläge och kan bli inställt med kort varsel.