Sök

Stärk företagets beredskap för kriser och krig

Det finns många anledningar att vilja stärka företagets beredskap. Digitaliseringen som gör företag sårbara för cyberattacker eller längre elavbrott. Pandemier som orsakar personalbortfall. Störningar i leveranser på grund av naturolyckor eller militära konflikter någonstans i världen.

MSB genomför just nu kampanjen "Förberedda företag" som syftar till att stärka inhemska företags förberedelse för kriser och krig. Läs mer på den officiella kampanjsidan.

Senast uppdaterad: 2022-12-08 13:34

Relaterade nyheter

Seminarium för livsmedelsföretag om ny riskklassningsmodell

2023-02-02 - Tisdag den 14 februari klockan 9.00–11.00 bjuder Livsmedelsverket in till ett digitalt seminarium där du som livsmedelsföretagare eller representant inom branschen kan delta för att få mer information om den nya riskklassningsmodellen.

Läs mer

Sitter du på en affärsidé som bidrar till ett ännu bättre Kalix?

2022-11-18 - Nya företagare - Kolla in Lyckosparken! En tävling för entreprenörer i bland annat Kalix, som bidrar till att kommunen blir en ännu bättre plats att leva på.

Läs mer

Ansök om serveringstillstånd inför storhelger och evenemang under jul och nyår

2022-10-04 - Ska din verksamhet ansöka om stadigvarande eller tillfälligt serveringstillstånd? Kom då in med din ansökan så snart som möjligt, och minst två månader i förväg!

Läs mer

Från årsskiftet gäller efterhandsdebitering av livsmedelskontroller

2022-10-03 - Du som har livsmedelsverksamhet fick tidigare en årlig kontrollavgift att betala i början på året. Från och med 2023 kommer Kalix kommun att debitera livsmedelskontrollen av samtliga livsmedelsanläggningar i efterhand, vilket innebär att verksamheten får betala sin kontrollavgift efter att kommunen har varit på kontrollbesök.

Läs mer

Svenskt Näringslivs enkät om lokalt företagsklimat 2022

2022-01-04 - Svenskt Näringsliv genomför årligen en stor undersökning av det lokala företagsklimatet. Drygt 200 företag i Kalix kommun har fått enkäten. Är ditt företag ett av dessa? I så fall är det viktigt att ni svarar, då det hjälper oss att utveckla företagsklimatet i Kalix kommun!

Läs mer

Vill du ha våra nyhetsbrev?

2021-10-15 - Kalix kommuns nyhetsbrev är för dig som vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i Kalix och Kalix Näringslivsnytts nyhetsbrev sätter fokus på det lokala näringslivet. Låter det intressant? Då kan du anmäler dig via denna sida!

Läs mer

Kalix presenterar sig på jämförelsesajt för den som funderar på att flytta

2021-07-16 - Vi vill att fler ska upptäcka allt det vackra, spännande, positiva och trygga som Kalix kommun har att erbjuda. Därför satsar vi på att marknadsföra vår plats på jorden på en webbplats för människor som funderar på att flytta och söker information om vad kommunerna erbjuder.

Läs mer

Vill du synas på vår turistinformation?

2021-04-28 - Turistinformationen i Kalix Folkets Hus vill visa upp allt fantastiskt Kalix har att erbjuda och behöver därför er hjälp! Har du/ditt företag informationsmaterial om aktiviteter, utflyktsmål, upplevelser med mera? Lämna eller skicka in dessa till Turistinformationen.

Läs mer