Vi är rätt säkra på att våra mest troliga nya kalixbor är hemvändare som befinner sig i Kalix vid jul och att de är intresserade av att få konkreta förslag och information om bostäder, skola, fritid och jobb. Därför anordnar vi ett Hemvändarevent i Galleria Kalix den 23 december klockan 12.00–14.00.

Vi vet att skola, fritid, jobb och bostad är de viktigaste faktorerna när man funderar på var man ska bo. Kalix har landets tredje bästa skola, är Årets friluftskommun i Norrbotten har en bred och varierad arbetsmarknad som efterfrågar alla typer av kompetenser och här finns också unika möjligheter att hitta drömboendet. Vi vill få fler att upptäcka allt Kalix har att erbjuda och flytta hit, flytta hem. Därför ordnar Kalix kommun Hemvändarevent, en form av minimässa, i Galleria Kalix den 23 december klockan 12.00–14.00. Här berättar Kalix kommun, tillsammans med lokala företag, om allt fantastiskt Kalix har att erbjuda. Kom och lyssna eller varför inte delta själv?

Vill ni rekrytera på Hemvändarevent?

Alla företag som planerar att rekrytera, en eller flera medarbetare, nu eller i framtiden, är välkomna att delta på Hemvändarevent i Galleria Kalix den 23 december klockan 12.00–14.00. Vi erbjuder ett ståbord i Galleria Kalix, kostnadsfritt. Ni får gärna ta med er en roll up eller dylikt men inga större dekorer.

För mer information och anmälan, kontakta:

Peder Nilsson, Näringslivsstrateg, 0923-65635, peder.nilsson@kalix.se eller
Reine Sundqvist, Informationsansvarig, 0923-65815, reine.sundqvist@kalix.se

Vi behöver er anmälan senast den 9 december. Antalet platser är begränsat.