Kalix kommuns informationsansvarige Reine Sundqvist har nominerats till Megafonen, ett rikstäckande pris för kommunikatörer inom offentlig förvaltning.

Nomineringen sker mot bakgrund av att Reine Sundqvist och hans team med små medel implementerat nya och effektiva kommunikationslösningar i kommunen.
   – Vi har otroligt duktiga medarbetare som jobbar med kommunikation, tillsammans är vi ett härligt team. Det är viktigt att vi som kommun följer utvecklingen, och kommunicerar i de kanaler där våra målgrupper söker information, säger Reine Sundqvist.

Driv och nytänkande

Reine Sundqvist, nominerad till Megafonen 2018.Reine Sundqvist, nominerad till Megafonen 2018.Reine Sundqvist är en av åtta nominerade, och så här lyder nomineringen:"Genom sitt driv och nytänkande hittar Reine lösningar att kommunicera snabbt och effektivt. Här några exempel: Kalix kommuns egen tv-kanal som snart börjar med egna nyhetssändningar. Snabba och effektiva livesändningar för att snabbt komma ut med information. Engagerar hela organisationen för att tillsammans kommunicera ut rätt budskap, vilket också bidrar till marknadsföring. Allt detta sker med små medel men med stort hjärta för kommunikation."

Vinnaren utses under Publikom

Megafonen delas årligen ut till en kommunikatör eller representant för en offentlig organisation som särskilt bidragit till goda resultat kring verksamhetens kommunikationsuppdrag. Priset delas ut för fjärde året, och vinnaren kommer att utses vid konferensen Publikom i Stockholm den 10 oktober.