De tre kandidaterna till Årets Kalixbo 2018; Lotta Öström, Åsa Andersson-Ulvede och Helena Öhman.
De tre kandidaterna till Årets Kalixbo 2018; Lotta Öström, Åsa Andersson-Ulvede och Helena Öhman.

Ni har nominerat många fina kandidater till utmärkelsen och efter överläggningar har juryn valt ut tre kandidater bland de nominerade till titeln Årets Kalixbo 2018.

Du kan rösta till och med den 2 juni via formuläret längre ner på denna sida eller genom att besöka Kalix kommuns reception på Nygatan 4, där du kan få hjälp med att lägga din röst.

Och de tre kandidaterna är:

Lotta Öström

Lotta Öström

”Lotta har under 2018, med värme och glädje, glöd och skapande, skratt och kärlek satt Kalix på kartan och fortsätter göra det med sitt sätt att marknadsföra både vår vackra kommun och våra lokala råvaror.”

Åsa Andersson-Ulvede

Åsa Andersson-Ulvede

”Tack vare Åsas engagemang och drivkraft har Kalix fått en rad nya aktiviteter i chokladens tecken för ortsbor och besökande att ta del av. Löjromschoklad och norrskenspraliner har gett sig ut i stora världen via utländska matmagasin. Åsa är en god ambassadör med sin genuina servicekänsla och utstrålning och hon har visat att drömmar är möjliga att uppfylla!”

Helena Öhman

Helena Öhman

”Helena har tillsammans med sin personal och sina elever framgångsrikt utvecklat arbetet på Töreskolan, vilket satt Töre och Kalix kommun på kartan och det har gett ringar på vattnet i hela landet och också i Finland.”

Lär känna de tre kandidaterna lite bättre

Vill du veta mer om de tre kandidaterna? Vi har bett dem berätta lite mer om sig själva och svara på några frågor om Kalix – läs vad de svarade.