Sök

Armbrytarmästaren Heidi Andersson besökte Manhemsskolan

Heidi och hennes pappa Kent Andersson besökte den 3 mars Manhemsskolan i Kalix, där de föreläste, kom med goda råd och tränade teknik tillsammans med lärare och personal.

Efter föreläsningen befann sig Heidi och Kent ute i röda hallen och tränade teknik tillsammans med skolans elever och personal. Efter alla goda armbrytartips var det var naturligtvis också många som passade på att göra upp på bordet.

Senast uppdaterad: 2022-03-17 15:32

Relaterade nyheter

Elever från Manhemsskolan prisade i nationell filmtävling!

2020-12-16 - I stenhård konkurrens från ungdomar i hela landet tog elever från Manhemsskolans klass 9F besegrade alla andra högstadieklasser i Prata Om Alkohols nationella filmtävling för unga. Uppdraget i tävlingen var att ta fram kortfilmer om risker och konsekvenser som alkohol för med sig i trafiken.

Läs mer

Utbyte med tysk skola ger mersmak

2020-03-03 - Under läsåret 2019/2020 har Manhemsskolan haft ett utbyte med en tysk skola, för att utveckla språkkunskaperna i tyska och engelska, få uppleva olika kulturer och göra intressanta studiebesök. Lärare och elever har också fått med sig mycket mer – vänner för livet.

Läs mer

Utbytesprojekt med tysk skola

2019-12-28 - Manhemsskolan genomför under läsåret 2019/2020 ett projekt med en skola i Tyskland. De har beviljats medel från Tysk-Svenska handelskammaren. Syftet med projektet är att öka ungdomarnas intresse av att lära sig tyska, och att öka kunskapen om handel mellan Sverige och Tyskland.

Läs mer

Manhemsskolan stod värd för lärare och elever från Spanien, Tyskland och Polen

2019-12-21 - Under en vecka i december var Manhemsskolans årskurs 9 värd för det tredje utbytet i Erasmus+ projektet Bulls Eye Bullying. 33 elever och lärare från Stuttgart i Tyskland, Sevilla i Spanien och Gdansk i Polen besökte då Kalix för en vecka fylld av olika workshops, en föreläsning av organisationen Friends samt kulturella upplevelser.

Läs mer

Kreativ Kalixreklam (video)

2017-11-07 - På Manhemsskolan har alla elever i årskurs 9 varit med om att skriva låttexter som ska marknadsföra Kalix. Låtarna tonsätts nu av eleverna, som också kommer att spela in egna musikvideos som ska locka besökare till Kalix.

Läs mer

Populär woklunch gjorde comeback (video)

2017-03-16 - Torsdag den 16 mars gästades skolans matsal av två herrar med en Muurikka, på vilken de wokade lunch åt eleverna. Det är företaget Martin & Servera som ligger bakom eventet, vilket genomfördes på skolan för andra gången.

Läs mer