Sök

Kulturskolan firar 50 år (video)

Kalix Kulturskola firar 50 år med en riktig jubileumsföreställning, tisdag den 23 maj. Var med och fira du också!

Kalix Kulturskola firar 50 år genom att sätta upp en föreställning om Kulturskolans historia, med de bästa bitarna ur produktioner från de senaste tio åren. Imorgon, tisdag den 23 maj, klockan 18.00 visas jubileumsföreställningen för allmänheten på Folkets hus. Programmet startar dock redan klockan 17.30 med dans, utställning och mingel. Biljetterna är gratis men måste hämtas ut på biblioteket innan.

Kalix kommuns kommunikatör, Pernilla Jansson, träffar Kulturskolan rektor, Björn Emmoth, för att få veta mer.

Kalix Kulturskola firar 50 år

Relaterade nyheter

Bidrag för ökad kännedom om kommunala partnerskap

2021-03-22 - ICLD (Internationellt Centrum för Lokal Demokrati) har nyligen beviljat bland andra Kalix kommun bidrag för att kommunicera om sitt internationella partnerskap och hur detta bidrar till att nå Agenda 2030.

Läs mer

"Melodikrysset" med Kalix Artist- och Musikerutbildning

2020-11-30 - Genom det goda samarbetet mellan Kalix kommun och Kalix Folkhögskola presenteras nu konserten "Melodikrysset" på kalix.se. Du kan se konserten på den här sidan från 19.00 i kväll, den första advent.

Läs mer

Dansuppvisning med elever från Kulturskolan

2019-10-25 - Igår - den 24 oktober - dansade elever från årskurs 3–9 på Kalix Folkets Hus. Eleverna som studerar dans på kulturskolan gestaltade de fyra årstiderna. Rekvisitan gjordes av bildelever, SFI-elever och pensionärer.

Läs mer

Musikafton med kulturskolans elever

2019-04-26 - I Furuhedsskolans matsal bjuds det den 2 maj på musikafton med elever från kulturskolan. Med start klockan 18.30. Ett blandat program med många solister, några duos och mindre ensembler utlovas.

Läs mer

Kollegialt arbete på Kulturskolan i Kalix

2018-12-17 - De senaste tre åren har vi jobbat och fokuserat särskilt på kollegial professionsutveckling av verksamheten. Vi har använt många metoder och utgått från många perspektiv och artiklar, men aktionslärande är den form som varit mest central.

Läs mer

Polarstjärnepris för Kalixbördig violinist

2018-02-12 - Kalixfödde violinisten Angelo Lundström, 14 år, tog i början av januari andraplatsen i Polarstjärnepriset 2018. Angelo fick sin tidiga musikutbildning genom Kulturskolan i Kalix, där hans pappa också jobbade som musiklärare.

Läs mer