Sök

Kollegialt arbete på Kulturskolan i Kalix

De senaste tre åren har vi jobbat och fokuserat särskilt på kollegial professionsutveckling av verksamheten. Vi har använt många metoder och utgått från många perspektiv och artiklar, men aktionslärande är den form som varit mest central.

Det senaste läsåret har vi samarbetat med Cecilia Frostenson, där hon fungerat som både handledare och utbildare. Utvärderingen visade att arbetat varit mycket både uppskattat och lärorikt.

Ni är välkomna att ta del av rapporten här om intresse finns.

Det går också bra att ta kontakt ifall ni vill veta mer.

Björn Emmoth
Rektor Kulturskolan
070-2416707
bjorn.emmoth@kalix.se

Relaterade nyheter

Bidrag för ökad kännedom om kommunala partnerskap

2021-03-22 - ICLD (Internationellt Centrum för Lokal Demokrati) har nyligen beviljat bland andra Kalix kommun bidrag för att kommunicera om sitt internationella partnerskap och hur detta bidrar till att nå Agenda 2030.

Läs mer

"Melodikrysset" med Kalix Artist- och Musikerutbildning

2020-11-30 - Genom det goda samarbetet mellan Kalix kommun och Kalix Folkhögskola presenteras nu konserten "Melodikrysset" på kalix.se. Du kan se konserten på den här sidan från 19.00 i kväll, den första advent.

Läs mer

Dansuppvisning med elever från Kulturskolan

2019-10-25 - Igår - den 24 oktober - dansade elever från årskurs 3–9 på Kalix Folkets Hus. Eleverna som studerar dans på kulturskolan gestaltade de fyra årstiderna. Rekvisitan gjordes av bildelever, SFI-elever och pensionärer.

Läs mer

Musikafton med kulturskolans elever

2019-04-26 - I Furuhedsskolans matsal bjuds det den 2 maj på musikafton med elever från kulturskolan. Med start klockan 18.30. Ett blandat program med många solister, några duos och mindre ensembler utlovas.

Läs mer

Polarstjärnepris för Kalixbördig violinist

2018-02-12 - Kalixfödde violinisten Angelo Lundström, 14 år, tog i början av januari andraplatsen i Polarstjärnepriset 2018. Angelo fick sin tidiga musikutbildning genom Kulturskolan i Kalix, där hans pappa också jobbade som musiklärare.

Läs mer

Kulturskolan firar 50 år (video)

2017-05-22 - Kalix Kulturskola firar 50 år med en riktig jubileumsföreställning, tisdag den 23 maj. Var med och fira du också!

Läs mer