Den 22 december klockan 11.00–13.00 bjuder Vivendi, Kalix för alla och Kalix kommun in till Jul för alla i Kalix Folkets Hus.

"Jul för alla" är julfirandet för dem som saknar någon att fira med, har svårt att få ihop ekonomin eller som bara vill njuta av julen tillsammans med vänliga medmänniskor.

En glädjehögtid för fler

För andra året i rad bjuder Kalix kommun och Vivendi in Kalixborna till Jul för alla i Kalix Folkets Hus. I år är också Kalix för alla med. Initiativtagare till evenemanget är Lena Jansson samtalsterapeut och ägare till företaget Vivendi.
– Vi vill att Kalix ska vara ett öppet och varmt samhälle där vi värnar om mångfald och jämlikhet och inte minst varandra. Jul är dessvärre inte en glädjens högtid för alla, men med detta evenemang vill vi bidra till att den blir det för några fler.

Många skänker julklappar

Förra året bidrog företag och privatpersoner i Kalix med så många julklappar att socialförvaltningen vid Kalix kommun kunde dela ut ett flertal efteråt. 
– Både företag och privatpersoner har redan hört av sig och vill bidra till årets evenemang, och det är förstås glädjande, berättar Lena. Det finns mycket man kan göra, till exempel att sprida informationen om evenemanget.

Vill du bidra på något sätt, kontakta Lena Jansson på 070-313 14 03 eller via vivenditerapi@hotmail.com.