Vi välkomnar alla vuxna som finns i barn och ungas närhet till vårens första digitala föreläsning tisdag den den 30 mars klockan 18.00. Vi tar denna gång upp upp Psykisk hälsa med Victoria Maaherra, Skolpsykolog. Vi kommer att fortsätta att lyfta aktuella ämnen i livesända föreläsningar som följs av en frågestund.

Det är inte alltid lätt att vara vuxen, särskilt inte när barnen börjar närma sig tonåren. Ibland kan det kännas skönt att ladda upp med argument och strategier. I vårens digitala föreläsningar kan du koppla upp dig och se live eller när du vill, upp till en vecka efter livesändningen. Du har möjlighet att maila in frågor i förväg samt förslag på kommande teman till malin.aberg@kalix.se

Vad är Hej vuxen?

Hej vuxen är föreläsningar på 35–45 minuter där personer som jobbar med barn och ungdomars hälsa berättar och ger tips och råd. Föreläsningarna följs av en frågestund där deltagarna kan skicka in frågor i förväg och i realtid. Materialet ligger sedan ute på Kalix kommuns webbplats, www.kalix.se, i en vecka.

När sänds föreläsningen live?

Föreläsningarna börjar klockan 18.00. Klicka gärna på länken en stund innan sändningen startar, så hinner du kontrollera att tekniken fungerar. Vi kommer att sända på Kalix kommuns Youtubekanal, men sändningen finns också inbäddad på denna sida. Du kommer även att kunna ställa frågor via chatten på denna sida under sändningen.

Var hittar jag länken till föreläsningarna?

Länken till föreläsningarna kommer att läggas ut på Kalix kommuns webbplats, www.kalix.se. Du kommer varken behöva inloggningsuppgifter eller lösenord.

Hur gör jag för att skicka in frågor till föreläsaren under frågestunden?

Det kommer att finnas tillgång till chattfunktion under föreläsningen.

Frågor och feedback

Är det något ämne du tycker bör lyftas? Skicka gärna ett mail till malin.aberg@kalix.se med förslag på teman inför kommande föreläsningar.

Välkommen!