Vi välkomnar alla vuxna som finns i barn och ungas närhet till höstens första digitala föreläsning tisdag den 28 september klockan 18.00. Linda Hixö, auktoriserad socionom, föreläser för dig som vill lära dig mer om konstruktiva förhållningssätt gällande konflikter samt hjälpsamma strategier vid oro.

Det är inte alltid lätt att vara vuxen. Ibland kan det kännas skönt att ladda upp med argument och strategier. I höstens digitala föreläsningar kan du koppla upp dig och se live eller när du vill, upp till en vecka efter livesändningen. Du har möjlighet att maila in frågor i förväg samt förslag på kommande teman till ann-louise.esperi@haparanda.se

Vad är Hej vuxen?

Hej vuxen är gratis digitala föreläsningar på cirka 45 minuter där personer som jobbar med barn och ungdomar berättar och ger tips och råd. Föreläsningarna följs av en frågestund där deltagarna kan skicka in frågor i förväg anonymt, så besvaras frågorna i sändningen. Det går även att ställa frågor under föreläsningen i chatten.

Länk till föreläsningen hittar du på Haparanda stads hemsida

Föreläsningen kan du även se i efterhand, till och med den 5 oktober.

När sänds föreläsningen live?

Föreläsningarna börjar klockan 18.00. Klicka gärna på länken en stund innan sändningen startar, så hinner du kontrollera att tekniken fungerar.

Frågor och feedback

Är det något ämne du tycker bör lyftas? Skicka gärna ett mail till ann-louise.esperi@haparanda.se med förslag på teman inför kommande föreläsningar.

Arrangörer: Kalix kommun, Haparanda stad, Överkalix kommun och Övertorneå kommun.