Vi välkomnar alla vuxna som finns i barn och ungas närhet till vår fjärde digitala föreläsning tisdag den 8/6 klockan 18.00. Linda Hixö – auktoriserad socionom och psykoterapeut med inriktning KBT – vänder sig till dig som vill lära dig mer om konstruktiva förhållningssätt gällande konflikter samt hjälpsamma strategier vid oro.

Det är inte alltid lätt att vara vuxen. Ibland kan det kännas skönt att ladda upp med argument och strategier. I vårens digitala föreläsningar kan du koppla upp dig och se live eller när du vill, upp till en vecka efter livesändningen. Du har möjlighet att maila in frågor i förväg samt förslag på kommande teman till malin.aberg@kalix.se

Vad är Hej vuxen?

Hej vuxen är gratis digitala föreläsningar på cirka 45 minuter där personer som jobbar med barn och ungdomar berättar och ger tips och råd. Föreläsningarna följs av en frågestund där deltagarna kan skicka in frågor i förväg anonymt, så besvaras frågorna i sändningen. Det går även att ställa frågor under föreläsningen i chatten. I Hej vuxen samverkar Kalix kommun, Överkalix kommun, Övertorneå kommun och Haparanda stad.

Länk till föreläsningen

Du ser föreläsningen här via Microsoft Teams Livehändelser.

Föreläsningen kan du även se i efterhand, fram till och med 15/6.

När sänds föreläsningen live?

Föreläsningarna börjar klockan 18.00. Klicka gärna på länken en stund innan sändningen startar, så hinner du kontrollerar att tekniken fungerar. För bästa upplevelse bör du ladda ned och installera Microsoft Teams-appen.

Frågor och feedback

Är det något ämne du tycker bör lyftas? Skicka gärna ett mail till malin.aberg@kalix.se med förslag på teman inför kommande föreläsningar.