För dig som är 65+ erbjuder Kalix kommun i höst moderna, fräscha och bekväma lägenheter med närhet till hälsocentral, butiker, friluftsliv, kultur och nöje. Låter det intressant? Se om du uppfyller kriterierna och gör en intresseanmälan!

Tallkronan är boendet med det lilla extra för dig som fyllt 65 år. Här finns 15 helrenoverade lägenheter med hiss, balkong, tvätt- och diskmaskin samt tillgång till samlingslägenhet och WiFi i alla gemensamma lokaler. Parkeringsplats finns att hyra. Dessutom erbjuds en trivsam utemiljö för samkväm och rekreation och här finns också en värd/värdinna som skapar trygghet och trivsel och erbjuder aktiviteter utifrån de boendes önskemål.

Adress: Gymnasiegatan 16 A
Storlek: 2 rum och kök om 57,2–64,3 kvadratmeter
Hyra: 6 044–6 736 kronor/månad

Skicka in en intresseanmälan

För att få en plats på Tallkronan, boendet med det lilla extra, gäller följande generella kriterier:

  • Du är 65 år eller äldre
  • Du får inte ha missbruksproblematik
  • Dina eventuella vård- och omsorgsbehov kan tillfredsställas med hjälp av hemtjänstinsatser.

Vi bedömer också utifrån personliga kriterier – om du känner dig ensam, otrygg, orolig, isolerad eller av särskilda anledningar inte kan bo kvar i din privata bostad och dina behov inte går att tillfredsställa på annat sätt. Det kan till exempel gälla om det krävs fysiskt ansträngande arbete för att värma upp huset eller om det saknas rinnande vatten.

Gör din intresseanmälan digitalt

Eller besök Kalix kommun på Nygatan 4, för att fylla i intresseanmälan på papper.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta Marianne Strömbäck via marianne.stromback@kalix.se eller 0923-65466.