Föreläsaren Peter Rung.
Föreläsaren Peter Rung.

Torsdag klockan 18.00–20.00 kan ni följa Peter Rungs föreläsning "Huskurage" här på webben. Föreläsningen är en del av kampanjen "En vecka fri från våld", som pågår i Norrbotten den 23–29 november. KLICKA på rubriken eller knappen "Läs mer" så får du veta hur du tar del av SÄNDNINGEN.

Instruktioner och LÄNK SÄNDNINGEN finns längre ned på denna sida.

Peter Rung har utbildat svensk elitfotboll i uppförandekod och är en återkommande debattör och föreläsare inom svensk elit fotboll och hockey, främst på herrsidan. Han har samverkat med flera stora klubbar såsom Hammarby IF, Östersunds FK och Färjestad BK. Uppskattad för sitt arbete med våldsförebyggande insatser och främjande av psykisk hälsa.

Han är en återkommande röst inom bygg och andra mansdominerade branscher som föreläsare och debattör. Är bland annat medgrundare av Byggkurage.

Tillsammans med Nina Rung sprider han den landsomfattande rörelsen Huskurage som gått från en idé i egna bostadsrättsföreningen till att omfatta över en miljon hushåll i Sverige med flera av dom största aktörerna på bostadsmarknaden vid sin sida.

Livesändning i Teams Livehändelser

Alla som vill kan följa sändningen via Zoom. Nummer 936 217 14786.

Du kan läsa mer om kampanjen "En vecka fri från våld" på den officeilla kampanjsidan.