Skip to content
Sök

Testa det nya tillfälliga utegymmet på Strandängarna

Alla redskap har tydliga instruktioner på plats. Foto: Omnigym.
Alla redskap har tydliga instruktioner på plats. Foto: Omnigym.

Mellan den 11 juli och 14 augusti kan du testa det senaste inom utegym, på Strandängarna i Kalix. Samtidigt som du får bra träning får du också en unik möjlighet att vara med och påverka utegymmets framtid.

Utegymmet nedanför Strandängsbadet invigs den 11 juli klockan 12.00–13.00 (utegymmet är tillgängligt för träning från klockan 8.00). På plats finns en instruktör som leder ett pass och visar hur de olika maskinerna fungerar, visar enklare träningsupplägg samt vilka muskelgrupper som kan tränas. Träningen anpassas efter vilka som deltar och passet är kostnadsfritt.

Under fem veckor kommer nio maskiner att vara tillgängliga på Strandängarna, och vi uppmanar så många som möjligt utnyttja denna träningsmöjlighet. Utegymmet är designat med justerbara vikter för att göra träningen tillgänglig för alla. Alla redskap har tydliga instruktioner på plats. Varje maskin är dessutom utrustad med sensorer för att samla in data om hur utrustningen används.

Gymmet på Strandängarna är tillgängligt till den 14 augusti klockan 14.00.

Tyck till om träningsredskapen!

Omnigymmet utgör en viktig del av den pågående Global User Study, en användarstudie som involverar människor runt om i Europa. Vi hoppas att du vill använda utegymmet och dela sina åsikter genom en enkät som finns tillgänglig på platsen.