Kalix kommun har dragit igång en kampanj för att locka besökare från närområdet och för att vi som bor i Kalix ska uppleva mer av Kalix i sommar. Här länkar vi också till evenemangskalendern Evenemang i Kalix och nu behöver vi din hjälp att fylla på med allt roligt, intressant och lärorikt som händer i Kalix i sommar.

Vi har redan sett positiva effekter av kampanjen, som fler bokningar av kommunens stuga och skärgårdsturer samt fler besök på www.kalix.se/upplevkalix.

Evenemang i Kalix hjälper dig att synas

Evenemang i Kalix är i grunden ett Facebookcommunity som samlar evenemang från hela Kalix. Alla evenemang som Evenemang i Kalix är medvärd till speglas automatiskt i evenemangskalendern på www.boikalix.se, vilken också marknadsförs via Kalix kommuns turistbroschyr, hemsida och sociala medier.

Så enkelt kan ditt evenemang synas i evenemangskalendern

När du redigerar ditt Facebookevenemang lägger du helt enkelt till "Evenemang i Kalix" som medvärd. OBSERVERA att du måste skapa ett offentligt evenemang, vilket du bara kan göra från en Facebooksida. Skapar du evenemang från din egen profil kan du bara bjuda in dina Facebookvänner som medvärdar. Alla evenemang är välkomna!

Evenemangskalendern och mer information om hur du får med just dina evenemang hittar du på www.boikalix.se/evenemang.