Målet med Kalix kommuns evenemangskalender "Evenemang i Kalix" är att presentera alla evenemang som äger rum i Kalix kommun, även sådana som arrangeras av privata aktörer. För att hjälpa dig att få med ditt evenemang i kalendern har vi i veckan producerat två lathundar, som ni hittar på denna sida.

Saknar du ditt Facebookevenemang på sidan? Ingen fara, när du redigerar ditt Facebookevenemang lägger du helt enkelt till Facebooksidan "Evenemang i Kalix" som medvärd så kommer det automatiskt att synas på denna sida inom en timme.
OBSERVERA att du måste skapa ett offentligt evenemang, vilket du bara kan göra från en Facebooksida. Skapar du evenemang från din egen profil eller grupp kan du bara bjuda in dina Facebookvänner och gruppmedlemmar som medvärdar.

Titta gärna på vår lilla lathund, som förklarar hur du lägger till medvärdar för ditt Facebookevenemang. Lathunden finns också på vår Facebooksida.

Om du hellre läser dig till informationen har Facebook själva tagit fram denna lilla guide.

Vi ser fram emot alla bidrag till “Evenemang i Kalix”!

Alla evenemang är välkomna!

Vår förhoppning är att även du, ditt företag eller din förening vill synas här med era evenemang – små som stora. Du får gärna lägga till “Evenemang i Kalix” som medvärd redan när du skapar evenemanget på Facebook, men det går lika bra att lägga till sidan i efterhand.
Vi har även möjligheten att lägga till evenemang manuellt (utan att vara medvärd), men det innebär att det bara syns på Facebooksidan. Risken är också stor att vi missar just ditt evenemang, så chansa inte!

Kontakta johnny.stromback@kalix.se om du behöver hjälp att komma igång.

Du som inte vet hur man lägger till eller redigerar ett evenemang på Facebook kan med fördel följa vår filmade lathund. Här informerar vi naturligtvis också om hur du lägger till medvärdar. Lathunden finns också på vår Facebooksida.

Om du hellre läser dig till informationen finns denna guide som Facebook själva har tagit fram.